Extra kosten getroffen toeristen uitgekeerd

“Nederlandse toeristen die zich op het Mexicaanse schiereiland Yucantán, Cuba en de Florida Keys bevinden kunnen alle extra gemaakte kosten door de orkaan Wilma achteraf terugvorderen.” meldt de Telegraaf


“Dat heeft de Calamiteitencommissie van het Calamiteitenfonds Reizen donderdag besloten. Ook krijgen ze de vakantiedagen terug die in het water zijn gevallen.
Voor reizigers die donderdag of vrijdag zouden afreizen naar Yucatán, bestaat de mogelijkheid om de reis kosteloos te annuleren of om te boeken. De Calamiteitencommissie houdt vooralsnog dagelijks de vinger aan de pols en zal vrijdag opnieuw vergaderen voor reisdata vanaf zaterdag.
De Stichting Calamiteitenfonds Reizen is een onafhankelijke stichting en beschermt klanten van de 280 aangesloten reisorganisaties tegen financiële schade bij calamiteiten. Het fonds zorgt zonodig voor repatriëring van gedupeerde consumenten of voor aanpassing van de reis. Het lidmaatschap van de brancheorganisatie ANVR is niet relevant.” aldus Reiskrant.nl.
De verwachting is dat de orkaan nog iets in kracht af zal nemen, maar zeker voor de nodige schade en overlast zal gaan zorgen.
Meer Cancun
Meer Cuba
Meer Florida
Meer Miami

Plaats een reactie

We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren