vliegtickets voor 10 euro

Voor minder dan 10 euro vliegen naar Milaan, Riga of Dublin? Tot en met morgen verkoopt Ryanair een half miljoen vliegtickets voor een actietarief van € 9,99 inclusief belastingen en toeslagen. Vliegen kan in mei en juni naar diverse bestemmingen vanaf Brussel Charleroi Airport. Dit om te vieren dat het aantal vluchten vanaf Brussel flink verhoogd is door de Ierse prijsvechter. Wie een voordelig vliegticket wil scoren moet nu naar www.ryanair.com gaan om te boeken.

3 gedachten over “vliegtickets voor 10 euro”

  1. Je moet wel goed zoeken naar een ticket van 9,99 zonder toeslagen. Op de meeste tickets worden ook nog toeslagen berekend. De tickets zijn dan duurder dan wij normalier bij Ryanair kopen!

  2. Je moet wel goed zoeken naar een ticket van 9,99 zonder toeslagen. Op de meeste tickets worden ook nog toeslagen berekend. De tickets zijn dan duurder dan wij normaliter bij Ryanair kopen!

  3. Je moet wel goed zoeken naar een ticket van 9,99 zonder toeslagen. Op de meeste tickets worden ook nog toeslagen berekend. De tickets zijn dan duurder dan wij normaliter bij Ryanair kopen!

Plaats een reactie