Eliza was here en Bella Vakanza werken samen met Het PR Bureau


Online reisorganisaties Eliza was here en Bella Vakanza zijn een samenwerking aangegaan met Het PR Bureau. Per 1 april ondersteunt dit Amsterdamse bureau beide reisorganisaties op het gebied van PR en communicatie. Doelstelling is het verder verstevigen van de marktpositie en het vergroten van de naamsbekendheid. Eliza was here staat voor betaalbare vakanties naar authentieke en kleinschalige accommodaties in Zuid-Europa. Bella Vakanza biedt high-end reizen naar hotels, villa’s en chalets in prestigieuze vakantiegebieden in Zuid-Europa en Egypte. Het PR Bureau zet PR-activiteiten zoals persberichten in en vervult tevens een adviesfunctie op het gebied van offline en online communicatie.

Authentiek, ontspannen, puur
Eliza was here is groot geworden door kleinschalig aan te bieden. De reisorganisatie is gespecialiseerd in authentieke, betaalbare locaties buiten de gebaande paden. Dat betekent Canarische eilanden, maar dan met onbewoond eiland gevoel en Frankrijk tussen de Fransen in plaats van in een Nederlandse enclave. Bella Vakanza bevindt zich in het bovenste marktsegment. Ultieme luxe in zowel zomer als winter, in zowel luxe hotel als privé villa en in zowel Zuid-Europa als Egypte. Het exclusieve aanbod van droomreizen wordt aangevuld met speciale services, zoals privébutler en limousine transfer. Authentiek, ontspannen en puur – dat zijn de kernwoorden van elke vakantie die je bij één van deze online aanbieders boekt.
Ervaring, gevoel, beleving
Koen Everink, directeur van Eliza was here en Bella Vakanza, over de nieuwe samenwerking: “Het ondernemende karakter van Het PR Bureau past goed bij ons, we gaan dan ook graag samen aan de slag met de verdere positionering van onze producten!” Marnix Geus, directeur van Het PR Bureau, voegt daaraan toe: “We werken aan het verder verstevigen van de marktpositie en de naamsbekendheid van zowel Eliza was here als Bella Vakanza. Naast reguliere PR zijn we zeer actief op het gebied van online PR, kennis die we goed kunnen inzetten voor deze dynamische online reisorganisaties.”
Over Eliza was here
Eliza was here is opgericht in 2001 en gespecialiseerd in vakanties naar kleinschalige, authentieke accommodaties in het Middellandse zeegebied en op de Canarische eilanden. De online reisaanbieder is in de loop der jaren uitgegroeid tot een prominente speler in de reisbranche. Zo groeide het aantal reizigers van 500 in 2004 naar 26.000 in 2009, de omzet maakte een indrukwekkende sprong van €300.000 naar €20.000.000 in dezelfde periode. Zie voor meer informatie en boekingen www.elizawashere.nl.
Over Bella Vakanza
Bella Vakanza is opgericht in 2008 en biedt exclusieve zonvakanties naar luxe locaties in Zuid-Europa en Egypte. Verder bestaat het aanbod uit wintersportvakanties in luxe hotels en chalets in de Franse en Oostenrijkse Alpen. Alles draait hierbij om ultiem comfort, high-end accommodaties en optionele topservices, zoals privébutler en limousine transfer. De eerste 1.000 reizigers zijn inmiddels met Bella Vakanza op vakantie geweest. Het gehele reisaanbod van Bella Vakanza is direct online boekbaar. Zie voor meer informatie www.bellavakanza.nl.
Over het PR bureau
Het PR Bureau is in 2005 opgericht door Marnix Geus en Jacqueline Bosselaar en gespecialiseerd in Corporate, Crisis en Marketing PR. Het bureau houdt zich bezig met onder meer positionering, communicatiestrategie, merkstrategie, productintroducties, online PR, woordvoering en crisiscommunicatie. Het bureau is werkzaam voor onder meer: Hay Group, Roland Berger Strategy Consultants, Erke Sports, Zwitserleven, Stegeman, Maasvlakte 2, Jack Daniel’s, Greetz, Online Internet en Vi-Spring. Het PR Bureau is sinds haar oprichting uitgegroeid naar een dynamisch full service bureau met vijftien medewerkers. In 2009 startten de oprichters een tweede bureau: PR Stunt. Zie voor meer informatie www.hetprbureau.nl.

Plaats een reactie