meer chique hotels in vakantieaanbod Bella Vakanza

Toeristen die aankomende zomer vakantie willen vieren in zeer bijzondere en luxe hotels vinden in het vakantieaanbod van reisorganisatie Bella Vakanza zeker iets van hun gading. De aanbieder van exclusieve vakanties heeft het aantal droomlocaties fors verhoogd: er zijn maar liefst achttien nieuwe tophotels in het zomerprogramma opgenomen waarvan tien op de nieuwe bestemmingen Cyprus, Malta en Gozo. De overige accommodaties zijn toegevoegd op Kreta, Rhodos, Santorini, Sardinië, Sicilië, Costa del Sol, Mallorca en Ibiza – bestemmingen die reeds werden aangeboden. ‘Wij hebben de hotels geselecteerd op exclusiviteit. Onze klanten zoeken elegante, stijlvolle, smaakvolle, trendy, weelderige en zeer luxueuze hotels met ultiem comfort. Het zijn stuk voor stuk verblijven met een zeer hoge ‘wauw’ factor: ons aanbod is uitermate geschikt voor mensen die tijdens hun vakantie echt in de watten gelegd willen worden,’ aldus Bella Vakanza directeur Koen Everink.

Cyprus: suite met privé zwembad
Op Cyprus biedt Bella Vakanza momenteel drie super deluxe hotels. Dit aantal wordt binnenkort uitgebreid. Het luxe vijfsterren Asimina Suites Hotel opent april 2010 en ligt direct aan de Middellandse Zee. Het voert een ‘geen kinderen’ beleid en is daarom een ideale bestemming voor volwassenen die rust op prijs stellen. Er worden verschillende type suites aangeboden: de meest luxe heeft zeezicht en een privé zwembad met veranda. Een ander hotel waar de weelde als een comfortabele deken om je heen hangt is het Azia Resort & Spa op enkele kilometers van het UNESCO stadje Paphos. Waarschijnlijk het beste vijfsterren hotel op het eiland is het onlangs gerenoveerde Grand Resort. Het ligt direct aan het strand en is omgeven door tuinen met een totale oppervlakte van zo’n 20.000m². Enkele bungalows hebben zelfs een bubbelbad op het terras. Kinderen zijn hier meer dan welkom: speciaal voor de leeftijdsgroep van 3 tot 12 jaar is er een Nino Nina club waar zij zich onder toezicht kunnen vermaken. Prijzen starten hier vanaf € 665,- per persoon op basis van vlucht, transfer en logies met ontbijt.
Baden in weelde
Op Malta heeft Bella Vakanza nu vier paradijselijke oorden in het aanbod opgenomen. Het zijn Grand Hotel Excelsior in Valletta, Hilton Malta en Hotel Westin Dragonara Resort in het toeristenplaatsje St. Julian’s en Hotel Radisson Golden Sands & Spa in Golden Sands. Voor wie letterlijk wil baden in weelde is de keus makkelijk; laatstgenoemde hotel heeft een wellnesscentrum van 1000 m² met een volledig ingerichte fitnessruimte, sauna en een bubbelbad. Het resort heeft vier zwembaden, waaronder een groot buitenzwembad, een lagune, een kinderzwembad en een verwarmd binnenzwembad. Tevens heeft het hotel een privé strand en is er op loopafstand ook een openbaar strand.
Hotelkamers in rotsen
Wie een voorkeur heeft voor strak design wil zeker een verblijf in het design hotel Mystique op Santorini overwegen. Dit bijzondere complex telt achttien kamers die in rotsen zijn uitgehouwen en die zeer modernistisch zijn ingericht. Uitzicht op het dorp Fira en de zee zijn indrukwekkend.
Internationale jetset
Ook het luxueuze hotel Relais Villa del Golfo & Spa op het Italiaanse eiland Sardinië heeft adembenemende uitzichten over de Golf van Arzachena, het eiland Caprera en de Emerald Coast. De Emerald Coast is een geliefde verblijfplaats voor de internationale jetset – de concentratie van merkartikelwinkels is hier ongekend hoog. Het hotel lijkt qua bouw op een dorpje en het beschikt zelfs over een eigen jacht dat hotelgasten kunnen huren voor excursies of bijvoorbeeld voor een avondje stijlvol dineren langs de kust.
100 soorten whisky
Wegzwijmelen in Mallorca zal geen probleem zijn in het St. Regis Mardavall Mallorca Resort. Het ligt aan Palma Bay tussen de Tramuntana bergen en de Middellandse Zee op zo’n 9 kilometer van de hoofdstad Palma. Niet alleen komen gasten uit heinde en verre voor Europa’s grootste Spa in dit hotel – het heeft een oppervlakte van 50.000 m², ook Churchill’s Cigar Lounge met meer dan 100 soorten whisky heeft een magnetische werking op vele gasten. Geen zin om zelf rond te rijden: het hotel beschikt over een wagenpark met Rolls Royce en Mercedes S-klasse auto’s met chauffeur.
Bella Vakanza
Bella Vakanza richt zich op een doelgroep die luxe, exclusiviteit en kwaliteit centraal stelt tijdens hun vakantie. Door het aanbieden van optionele diensten zoals nanny, butler, vlucht (lijndienst of privéjet), huurauto, limousinetransfer en privé chefkok kan de vakantie geheel naar eigen wens ingevuld worden. De touroperator is aangesloten bij de ANVR, de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR), het Calamiteitenfonds en de Thuiswinkel Waarborg, een keurmerk voor betrouwbaar online winkelen.
Voor een overzicht van alle bestemmingen en de aangeboden accommodaties zie www.bellavakanza.nl

Plaats een reactie