Vrienden van me wilden deze zomer met hun dochters van 6 en 8 jaar ook naar Pattaya gaan tijdens hun reis naar Thailand. Dat die plaats vooral bekend staat om het sekstoerisme heeft ze ervan overtuigd om de maagdelijke stranden Koh Samui te kiezen in plaats van de goedkope vrouwen in Pattaya. Op Thailandblog las ik vanmiddag dat er maar liefst 50.000 prostituees werkzaam zijn in dit seksparadijs voor oude mannen. Vooral ’s avonds zie je de overwegend jonge Thaise hoertjes contact maken met farangs (westerse toeristen), maar ook overdag zie je de betaalde liefde had in hand lopen met vaak veel oudere mannen.
Wat westerse sekstoeristen gaan doen in Thailand moeten ze helemaal zelf weten. Ik zal ze daar niet op veroordelen, want zolang de meisjes en jongens waar het om gaat meerderjarig zijn en er niets onder dwang gebeurt zal het mij mijn reet roesten. Gezinnen met kinderen wil ik wel waarschuwen dat Pattaya niets meer is dan de het Sodom en Gomorra van Thailand en er voor gezinnen leukere bestemmingen in Azië te vinden zijn.
Wie wel op zoek is naar informatie over het sekstoerisme in Thailand moet dit artikel maar lezen. Het beschrijft Thailand als seksparadijs voor oudere mannen.