winterbrochure Golftime Travel uit

Golftime Travel, Golfreis specialist, heeft de nieuwe gids Mediterrane en Verre Bestemmingen 09/10 uit. Ook dit jaar staat Golftime garant voor persoonlijke service en betrouwbaarheid (als enige golfreisspecialist aangesloten bij het ANVR). Bij Golftime heeft u uw vaste persoonlijke reisadviseur. Hij of zij kent of inventariseert uw voorkeuren en begeleidt uw boeking van A tot Z. Dat is een stuk prettiger dan steeds met verschillende adviseurs te maken te hebben. Wederom biedt Golftime volledige pakketten aan inclusief vlucht. ‘In tegenstelling tot collega’s nemen we onze klant het hele boekingsproces uit handen’ aldus directeur Guido van Reijen. ‘De vlucht hoort daar ook bij. Bij Golftime kunnen we de klant juist veel specialistische kennis over de beste vlucht en de voor- en nadelen van elke airline bieden. Zoekmachines zijn wat dat betreft niet doorzichtig’.

Nieuw dit jaar in de brochure zijn de persoonlijke noten van elke “Golftimer” over een regio. Hierin wordt kort de persoonlijke indruk en beleving weergegeven over een regio die bezocht is door de betreffende persoon.’ De beleving van onze adviseurs is onmisbaar voor een onvergetelijke Golftime golfvakantie’, aldus Van Reijen.
Net als voorgaande jaren staat Golftime Travel ook dit jaar weer op de KLM Open. Wilt u persoonlijk met ons kennis maken en de nieuwe brochure ontvangen, loop dan langs onze stand op de KLM Open!
De Golftime brochure is op te vragen via de website www.golftime.nl en telefonisch op 033-462 72 00.

Plaats een reactie