ClubHotel Riu Evrika vernieuwd

Het ClubHotel Riu Evrika gaat het nieuwe zomerseizoen in met 120 kamers meer en met nieuwe restaurants en diensten.
Het vooral op gezinnen gerichte hotel van RIU in Bulgarije start na een investering van 6 miljoen euro de zomer van 2008 met vernieuwde voorzieningen, nieuwe diensten en een nieuw gebouw met 120 extra kamers. Het 4 sterren ClubHotel Riu Evrika is gelegen aan zee in de toeristische zone Sunny Beach en biedt een spectaculair uitzicht op de Zwarte Zee.

Het hotel heeft de vernieuwing, de uitbreiding en de verbetering van de voorzieningen in twee fases uitgevoerd in 2007 en in 2008. De werkzaamheden die in 2007 zijn uitgevoerd bestonden uit de renovatie van de kamers, de bouw van een nieuw amfitheater voor shows met een capaciteit van 560 personen, de bouw van een moderne miniclub van 150 m2 en de opening van het themarestaurant dat een keuze biedt uit de traditionele Bulgaarse keuken en plaats biedt aan 120 gasten. Met deze projecten was een investering gemoeid van in totaal 2 miljoen euro.
Voor de start van het zomerseizoen in 2008 is gestart met de tweede fase van de vernieuwingen. Nu is een nieuw gebouw gerealiseerd met in totaal 120 kamers en hiermee beschikt het ClubHotel Riu Evrika vanaf deze zomer over totaal 654 kamers.
Ook in dit jaar is er een nieuw themarestaurant geopend, gespecialiseerd in de Oosterse keuken. Op de kaart van het nieuwe restaurant staan gerechten waarin de beste ingrediënten en technieken van de Japanse, de Chinese en de Vietnamese keuken samensmelten. Ook de aankleding van het restaurant is met zorg en oog voor detail uitgevoerd, waardoor het restaurant een sfeer ademt die de gasten het gevoel geeft zich daadwerkelijk in het Verre Oosten te bevinden.
ClubHotel Riu Evrika biedt, zoals alle hotels in de categorie ClubHotel, all inclusive service met vrije toegang voor de restaurants, de vijf bars, de twee zwembaden, de miniclub en de twee speeltuinen. Daarnaast zijn alle mogelijkheden voor vrijetijdsbesteding, de activiteiten en de shows vrij toegankelijk.
Riu heeft op dit moment vijf hotels in Bulgarije. Het Riu Helios Bay, het Riu Helios en het Riu Helena Park hebben 4 sterren en behoren tot de categrorie Classic van RIU, ideaal voor rustige vakanties voor gezinnen en stellen. Daarnaast is er het Riu Palace Helena Sands, dat tot de meest luxe categorie van RIU behoort, en het ClubHotel Riu Evrika, georiënteerd op jeugd, sportievelingen en gezinnen die een breed aanbod van activiteiten, sporten en vermaak zoeken.

Plaats een reactie