Nieuwe startpagina’s online

De afgelopen week zijn er weer een aantal nieuwe reis- en bestemmingsgerelateerde dochterpagina’s van Startpagina.nl online gegaan:
ZwarteZee.startpagina.nl gaat over de Zwarte Zee met onder andere links over havens, stranden, omringende landen en de geschiedenis van de Zwarte Zee.
Rayong.startpagina.nl gaat over de provincie Rayong in Thailand. Het is een relatief kleine provincie van Thailand met Ko Samet als belangrijkste toeristische plaats.

Hongarije-vakantiehuis.startpagina.nl is een kleindochter van de Hongarije startpagina. Naast vakantiehuizenportals vind je hier ook een groot aanbod van particuliere woningen in Hongarije die te huur zijn als vakantiewoning.
Salzburg.startpagina.nl gaat over de Oostenrijkse stad Salzburg. Bier, Mozart, skigebieden en een E.K.-voetbalstad zijn de ingrediënten van deze pagina.
Marmaris-hotels.startpagina.nl geeft een overzicht van hotels in de Turkse badplaats Marmaris.
Saskatchewan.startpagina.nl ….toen ik deze naam zag dacht ik aan een plaats in Azië, een Japans gerecht of één of ander tropisch eiland in de Stille Zuidzee. Het blijkt een provincie van Canada te zijn!
Een leuke vraag voor Lotto Weekend Miljonairs “Waar ligt Saskatchewan?”

Plaats een reactie