De Vakantiebeurs 2006 in de Jaarbeurs in Utrecht maakt een vliegende start. Op de eerste openingsdag voor de consument passeerden woensdag circa 21.000 bezoekers de kassa’s, ruim tien procent meer dan vorig jaar. De Vakdag van de beurs trok met ruim 10.500 bezoekers, onder wie ruim 600 journalisten, ongeveer evenveel belangstelling als in 2005.


Beursmanager Gerben Hardeman (foto) is optimistisch over de rest van de Vakantiebeursweek. “Natuurlijk waren we met zijn allen op onze eerste dag, de Vakdag, echt wel een beetje in spanning of het allemaal goed zou gaan. Het is toch altijd weer een operatie, die heel veel van onze medewerkers vergt. En alles moet kloppen. Maar het is allemaal geweldig gegaan”.
Hardeman, die voor het eerst de Vakantiebeurs leidt, maar daarvoor bij VNU Exhibitions al ruime ervaring met beurzen heeft opgedaan vindt het een “geweldig mooie klus, die we met inzet van een geweldig goed functionerend team van medewerkers opknappen”.
Hij is ervan overtuigd, dat ook het grote publiek in de gaten heeft hoe soepel alles eigenlijk verloopt. “Er is nagenoeg geen wanklank”.
Hardeman is ervan overtuigd, dat het aantral van 138.000 ‘echte bezoekers’ dit jaar zal worden overtroffen. “Natuurlijk weet ik het niet zeker, maar ik heb er een heel goed gevoel over. En ik ben ontzettend blij dat de twee eerste beursdagen mij daarin bevestigen”.
Bron: Tourpress.nl